Omheining

Omheining

Veiligheid is onbetaalbaar.. Equisafe is dat wel!

Dat is ons credo als het gaat over Equisafe. Iedereen kan wel een voorbeeld noemen van een ongeval met een omheining. Vaak zijn de gevolgen dermate ernstig dat we een dier hebben moeten verliezen of zelf ernstig letsel hebben opgelopen of erger. Helaas is er wat ons betreft nog steeds heel weinig oog voor veiligheid en gezondheid qua omheiningen binnen de paardensport.
Natuurlijk wilt u uw dieren huisvesten in een veilige weideomgeving, zodat ze zich niet zullen blesseren indien het er onverhoopt wild aan toe gaat en er ongewenst contact is met de omheining. In geval van rijbakken en paddocks is veiligheid al helemaal een issue! Om te streven naar maximale zekerheid in paardenland, hebben wij Equisafe op de markt gebracht.

equisafe

Equisafe is beslist de veiligste omheining voor uw hoefdieren. Het is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal ( polyethyleen ) met een ietwat flexende eigenschap, waardoor het als enige in staat is om bij een ongeval de impact maximaal te absorberen. Equisafe breekt niet! Versplinterd niet! Zodat de kans op serieus letsel maximaal gereduceerd wordt.
Daarnaast ontbreken er opgeschroefde isolatoren en scherp schrikdraad dat snijwonden kan veroorzaken of waarin de paarden verstrikt kunnen geraken. Equisafe heeft als enige een schrikdraad geïntegreerd in de liggers van het omheiningssysteem.
Equisafe is 100% duurzaam en onderhoudsvrij. De levensduur kent geen concurrentie aan traditionele omheiningen.

equisafe-2-equifloor

Omheining en gezondheid

Wat heeft Equisafe en gezondheid met elkaar gemeen?
Equisafe heeft de schikstroomdraad geïntegreerd in de liggers, waardoor de dieren nietvan de omheining consumeren of er met hun mond contact mee maken. Traditionele omheiningen zijn doorgaans van hout wat verduurzaamd is met agressieve middelen zoals creosoot-olie. Behalve dat dit giftige goedje bijzonder milieuverontreinigend is gedurende de gebruiksduur van het hout op uw perceel, ontregelen deze middelen het immuunsysteem van uw paard na contact met mond en/of consumeren ervan.

equisafe-3-equifloor

Dat dit de gezondheid en het presteren van uw paard beinvloed behoeft geen vakkennis.

Kijkt u eens op www.equisafe.nl voor verdere info over Equisafe!

Equisafe is tevens mogelijk te combineren met band, horsewire of koord. Tevens hebben wij een semi-permanente versie die erg voordelig geprijsd is.

 

Plaatsen

Ons montageteam dat vakkundig en snel uw Equisafe omheining voor u kan plaatsen staat voor u klaar. Dan staat deze omheining voor lange tijd strak en bent u gegarandeerd van de kwaliteit en de garantie die u van Equisafe kunt verwachten.

montage-equifloor