Roosterplaten

 

Roosterplaten

Open terreinverhardingsplaten van hoogwaardig gerecycled kunststof.

Heeft u behoefte aan een droge en stevige paddockbodem, zodat uw paard toch prettig buiten kan staan op een vlakke, stabiele maar vooral droge ondergrond? Iets wat voorkomt dat de paarden diepe kuilen graven in de paddock? Of wenst u een mooie vlakke entree van uw weides?

Wij bieden hiervoor Equisafe paddockroosters, die middels onderling verband, de meest ideale samenhang bieden. Een goed waterdoorlatende fundering is hierbij aanbevelenswaardig.

paddockrooster-equifloort

De roosters zijn af te vullen met grof zand om de drainerende werking te optimaliseren, maar voor ieder verwerkingsdoel zijn er verschillende invulmaterialen toe te passen. Denk aan natuursteen split in geval van erf verharding of aan zwarte grond indien u een groene grasmat wenst, bijvoorbeeld bij uw weidepoorten.
Het voorkomt dat u zoals bij bestrating moet investeren in riolering en straatkolken.

paddockroosters-equifloor

Dat voorkomt op zijn beurt weer dat er schoon hemelwater wordt afgevoerd, dat u eigenlijk liever in uw ondergrond wilt terugbrengen, zeker in droge zomerse tijden. Een heel duurzame en milieubewuste oplossing!

De Equisafe paddockroosters gebruiken wij ook voor stapmolens en/of longeerbodems. Dan dient de toplaag daarnaast te worden vermengd met polyvlokken en -vezels om uitglijden van de paarden te voorkomen.
Insporing is na het aanbrengen van Equisafe roosterplaten verleden tijd!

paddockrooster-zand-equifloor